90 Päivän palautusoikeus

ÄLÄ PALAUTA PAKETTIA ENNEN KUIN OTAT YHTEYTTÄ MEIHIN, KOSKA EMME VOI TAATA PALAUTUSTA, JOS ET ENSIN OLE YHTEYDESSÄ MEIHIN.

Palautuskäytäntömme on voimassa 90 päivää. Jos 90 päivää on kulunut siitä, kun vastaanotit pakettisi (seurantanumeron mukaisesti), valitettavasti emme voi tarjota sinulle palautusta tai vaihtoa.

Alla on tilanteet, jotka oikeuttavat sinut palautukseen tai vaihtoon.

Rahat takaisin -takuu

Luotamme täysin tuotteidemme kykyyn tuottaa uskomattoman sileää ja silkkistä ihoa! Ymmärrämme kuitenkin, että voi olla vaikeaa luottaa tuotteeseen, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Siksi olemme iloisia tarjotessamme 90 päivän rahat takaisin -takuun, jos et ole täysin tyytyväinen tuotteeseesi tai tuloksiisi. Tarjoamme myös elinikäisen takuun.

Kuinka vaatia rahat takaisin:

Sinun on testattava tuotteesi tehokkuutta vähintään 30 päivän ajan toimituspäivästä lukien, mutta enintään 90 päivää.

Jos et ole täysin tyytyväinen Bluvier-tuotteesi suoritukseen, lähetä meille yksinkertaisesti sähköposti tilausnumerollasi. Pidätämme oikeuden kieltäytyä luvattomista palautuksista.

Hyväksynnän saatuasi palauta Bluvier-tuotteesi (alkuperäispakkauksessa) seurattavan postipalvelun avulla sinulle asiakaspalveluedustajan antamaan osoitteeseen.

Tuotteilla on 90 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen alkuperäistä ostosummaa vastaan 90 päivän aikana. Sinun tulee vastata tuotteen palauttamisesta varastolle, jonka jälkeen hyvitämme rahat tilillesi.

Ota yhteyttä palautustilanteessa osoitteeseen shop.bluvier@gmail.com ja kerro palautuksen syy. Pyrimme vastaamaan sinulle 24 tunnin kuluessa ja ohjaamaan sinua prosessissa.

Mikäli palautat tuotteen, palautamme tuotteen hinnan kokonaisuudessaan tilillesi 14 arkipäivän sisällä siitä, kun tuote on saapunut varastoomme.

Kaikki palautukset tulee lähettää ovelle asti kuljetettuna. Emme nouda palautuksia noutopisteestä. Jos tuote ei palaa varastoomme, mikäli se ei ole lähetetty ovelle asti kuljetettuna, emme voi hyvittää rahoja. Tavaran jättämistä noutamatta ei katsota peruuttamiseksi tässä yhteydessä.

Vastaat palautuksen vaatimista postikuluista, ja niitä ei palauteta.

Epätäydelliset, tulkintakyvyttömät tai lukukelvottomat vaatimukset katsotaan mitättömiksi, eikä sinulle myönnetä palautusta.

Palautettuasi tuotteen ostohinta palautetaan sinulle kokonaisuudessaan. Palautukset voidaan käsitellä vain alkuperäisellä maksutavalla, ja luottokorttiyhtiöt voivat tarvita jopa 30 päivää palautuksen käsittelyyn.

Jos tuotteesi saapuu vaurioituneena tai toimimattomana, tarjoamme myös elinikäisen takuun. Tämä rajoittuu kuitenkin kahteen tuotteen vaihtoon vuodessa.

Ota yhteyttä osoitteeseen shop.bluvier@gmail.com saadaksesi lisätietoja. Voit myös tavoittaa meidät live-keskustelun kautta käyttämällä keskusteluikonin alareunassa.

Tilaus peruutus (12 tunnin sisällä)

Voit muuttaa mielesi. Jos näin tapahtuu 12 tunnin sisällä, hyvitämme rahasi välittömästi. Kaikki tilauksemme käsitellään 12 tunnin jälkeen, koska käsittelemme kaikki pyynnöt huolellisesti virheiden ja asiakkaiden mielipiteiden muutosten välttämiseksi.

Kun tämä ajanjakso on umpeutunut ja tilaus on käsitelty, emme tietenkään voi hyvittää ennen kuin tuote on vastaanotettu ja palautettu meille antamaamme osoitteeseen.

Peruuttaaksesi tilauksesi 12 tunnin kuluessa sen tekemisestä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen shop.bluvier@gmail.com ja ilmoita haluavasi peruuttaa tilauksesi ja saada hyvitys.

Mainitse aiheessa "12 TUNNIN PERUUTUS"

Hyvityksesi käsitellään, ja hyvitys siirretään automaattisesti luottokorttiisi tai alkuperäiseen maksutapaasi viiden työpäivän kuluessa.

Tilaus peruutus (12 tunnin jälkeen)

Kun 12 tunnin ajanjakso on päättynyt ja tilaus on käsitelty, emme tietenkään voi hyvittää ennen kuin tuote on vastaanotettu ja palautettu meille antamaamme osoitteeseen.

Jos haluat peruuttaa tilauksesi yli 12 tuntia maksun jälkeen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen shop.bluvier@gmail.com. Lähetämme sinulle sitten palautusosoitteen.

Huomaa, että tässä tapauksessa vastaat palautuskuljetuskustannuksista.

Olet oikeutettu hyvitykseen vain, jos palautat tuotteen meille samassa kunnossa kuin lähetimme sen sinulle.

Kun hyvityksesi on hyväksytty, hyvitys siirretään automaattisesti luottokorttiisi tai alkuperäiseen maksutapaasi viiden työpäivän kuluessa.

Vialliset tuotteet

Vaikka tuotteet tarkastetaan ennen toimitusta, on mahdollista, että tuote voi olla viallinen tai vahingoittua kuljetuksessa. Jos näin on ja tuotteesi saapuu vaurioituneena, lähetä meille sähköpostia selittäen, miksi tuote ei toimi osoitteeseen shop.bluvier@gmail.com (tarvittaessa liitä vahinkokuvan mukana).

Saatuamme tämän sähköpostin, annamme sinulle palautusosoitteen tuotteen lähettämistä varten.

Ole kärsivällinen, koska paketti tarkastetaan aina palautuksen yhteydessä ennen hyvityksen

VASTUUNRAJOITUS

Olkro Oy ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.